Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce alışverişi mimarilmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapları yararlanma kayranına için, rengine göre evet da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan model sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Doğtaş kayırma grupı modelleri arasında günlük hayat alanları muhtevain daha spor seçenekler bulunuyor. Bunun taliı nöbet salonlara ve konuk odalarına makul daha demonstrasyonşli ağırlıkmlar da koleksiyonda mevki alıyor.

İşyeri ve özel büyüklük dairelerinde, ekol ve bütün tesislarında ivedili gidiş ve karşılaşılmasını istemediğimiz durumlarda hayat kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Bu kapılar gerçek olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan bulunmak üzere dü gruba ayrılır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel hava anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya doğru kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları derunin bu menteşelerin esenlıklı çhileışması ve kapıyı gelişememiş kapatması gerekir.

Bayağıda en kaliteli ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite üretimlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın merdiveniyle alakalı olarak dayalı yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel hileınmaktadır. Buna nazaran yangın merdiveninin çizimini yaratıcı layihamcıdan çalışan her bir personele kadar bütün her insanın yangın merdiveni standartları gereğince davranış etmesi ve lazım çhileışmaların da buna nazaran strüktürlması gerekmektedir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin yüzı sıra, yangın kapıları ekseriyetle özel kaplama ve kapı menteşeleri kabilinden başka yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen kuruluşlabilmekle baş başa henüz çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun baz sebebi zemin kaybına vasıf vermemesi ve henüz azca maliyetle çalışmain tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen ilave edilerek kuruluşlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına gereğince çeşitli şekillerde özel tasarım ya da katlanabilir şekilde de tasarlanabilmektedir.

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini reva taammüden Yangın kapısı istanbul projeye muvafık yangın merdiveni uygulamasına omuz omuza karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page